Έγγραφη στο Wedstar
Όνομα χρήστη 3-10 χαρακτήρες, επιτρεπόμενοι χαρακτήρες (a-z, 0-9)
Είμαι

Κωδικός ασφαλείας Βάλτε στο πεδίο τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα.
Όροι χρήσης
 

Όροι χρήσης εγγραφής μέλους

Οι ακόλουθοι Κανόνες Λειτουργίας θεσπίστηκαν ώστε να διασφαλίσουν την καλή χρήση των υπηρεσιών και την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στις επιμέρους ενότητες του WEDSTAR.gr. Η εγγραφή και η συμμετοχή σας ως μέλος του WEDSTAR.gr σημαίνει την πλήρη αποδοχή των Κανόνων λειτουργίας.

  1. Οι χρήστες που επιθυμούν να γίνουν μέλη στο WEDSTAR.gr είναι υποχρεωμένοι να συμπληρώσουν τα πεδία που ακολουθούν.
  2. Όλα τα στοιχεία συγκεντρώνονται σε αρχείο για στατιστικούς λόγους (έρευνες ανάπτυξης ιστοσελίδας, ποσοστό χρηστών ανά περιοχή και διάφορες άλλες υπηρεσίες που αφορούν το WEDSTAR.gr
  3. Όλα τα στοιχεία που αρχειοθετούνται από το WEDSTAR.gr χαρακτηρίζονται ώς απόρρητα προσωπικά δεδομένα. Τα μέλη εμφανίζονται στο κοινό με το ψευδώνυμο που έχουν ορίσει και όχι με τα προσωπικά στοιχεία
  4. Κατά την είσοδος σας ως μέλος στο WEDSTAR.gr., απογορεύεται η αποστολή υλικού που περιέχει πορνογραφικά στοιχεία.
  5. Κατά την είσοδος σας ως μέλος στο WEDSTAR.gr., δεσμεύεστε να προσέχετε την έκφραση των απόψεων και ερωτήσεων σας. Απαγορεύεται η χρησιμοποίηση υβριστικών φράσεων, σχολίων και συνθημάτων.
  6. Ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι το WEDSTAR.gr διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει τη χρήση του/των κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες του ή/και να διακόψει τη διάθεση του περιεχομένου του στους χρήστες/μέλη που πιστεύει ότι έχουν παραβιάσει το γράμμα και το πνεύμα των παρόντων όρων χρήσης.
  7. Μόλις ο επισκέπτης/χρήστης ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής που έχει ορίσει το WEDSTAR.gr, λαμβάνει ένα αυτόματο e-mail που για την ενεργοποίηση του λογαρισμού του.
  8. Το WEDSTAR.gr έχει το δικαίωμα να αποστέλει ενημερωτικά e-mails (newsletters) στα εγγεγραμένη μέλη/χρήστες.

Η εγγραφή ως μέλος στο WEDSTAR.gr είναι δωρεάν! Επιμένουμε στην τήρηση των κανόνων και της πολιτικής που περιγράφονται λεπτομερώς παραπάνω. Εφόσον συμφωνείτε με τους όρους,παρακαλούμε επιλέξτε το "Συμφωνώ" και στη συνέχεια συμπληρώστε τα πεδία στο σημείο που αναγράφεται "Εγγραφη στο WEDSTAR". Συμφωνώντας σε αυτούς τους κανόνες, παρέχετε την διαβεβαίωση ότι δεν θα δημοσιεύσετε κανένα μήνυμα που να είναι ανήθικο,χυδαίο, με σεξουαλικό περιεχόμενο,απειλητικό,προσβλητικό ή που να παραβιάζει τον νόμο.

Οι ιδιοκτήτες του WEDSTAR διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν , διαμορφώνουν, μετακινούν ή να κλείνουν οποιοδήποτε θέμα μηνυμάτων για οποιοδήποτε λόγο.


Για το γάμο RSS


ΓΑΜΟΣ

,

Γάμος

,

γαμου

,
gamow
,

gamos

,

gamoi gia olous

,
βάπτιση
,

ΒΑΠΤΙΣΗ

,

wedding

, τα παντα για τους γαμους
*/ ?>