Όροι χρήσης
 1. Το σύνολο του περιεχομένου των πληροφοριών καθώς και των λοιπών υπηρεσιών που εμφανίζονται στο δικτυακό τόπο (site) www.wedstar.gr, το οποίο σχεδιάστηκε και διαχειρίζεται από την εταιρεία CDL, ανήκουν αποκλειστικά και μόνο σε αυτήν ή στο εκάστοτε δικαιούχο τους, ενώ προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Διατίθενται δε στους επισκέπτες του, για καθαρά προσωπική χρήση.
 2. Απαγορεύεται η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, η διανομή, η διάδοση και γενικότερα η χρήση των πληροφοριών του δικτυακού τόπου www.wedstar.gr από τους επισκέπτες-χρήστες του για οποιοδήποτε άλλο λόγο πέρα από την προσωπική χρήση.
 3. Η χρήση των πληροφοριών και των λοιπών υπηρεσιών και στοιχείων που περιέχονται στο δικτυακό αυτό τόπο, με σκοπό εμπορικό, επιτρέπεται μόνο μετά από γραπτή άδεια της CDL ή του ανάλογου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων.
 4. Η CDL εμφανίζει στον δικτυακό τόπο της πέρα όλων των άλλων, πληροφορίες και στοιχεία που προμηθεύεται από συνεργάτες καθώς και από την επικαιρότητα του σκοπού τον οποίο αντιπροσωπεύει. Φροντίδα της λοιπόν είναι να είναι ακριβή και αληθή. Όμως δεν φέρει καμία ευθύνη για την αξιοπιστία, πληρότητα και εγκυρότητα αυτών.
 5. Ο δικτυακός τόπος της CDL www.wedstar.gr, παραπέμπει σε πολλά σημεία του το χρήστη σε άλλους δικτυακούς τόπους (site). Η περιήγηση σας σε αυτούς γίνεται αποκλειστικά και μόνο με δική σας ευθύνη, η δε CDL δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο που εμφανίζεται σε αυτά τα site.
 6. Τα προσωπικά δεδομένα που πιθανόν να δηλώσετε σε κάποιες σελίδες του δικτυακού μας τόπου (όνομα, διεύθυνση, e-mail κ.τ.λ.) καταγράφονται σε αρχείο και επεξεργάζονται με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Χρησιμοποιούνται δε, με σκοπό την εκτέλεση συναλλακτικής σχέσης για στατιστικούς λόγους ή προκειμένου να διασφαλιστούν η δυνατότητα επικοινωνίας με το χρήστη.
 7. Τα μέλη έχουν την υποχρέωση σεβασμού όλων των κανόνων του Ελληνικού και Διεθνούς δικαίου όπως και των κανόνων περί ηθικής τάξης. Η συμπλήρωση των βασικών στοιχείων στη φόρμα εγγραφής είναι απαραίτητη για την αποδοχή ενός μέλους.
  Η CDL έχει το δικαίωμα να καταργήσει την ιδιότητα του μέλους σε περίπτωση παραβίασης των παραπάνω.
 8. Εμπορικά ονόματα και πάσης και πάσης φύσεως διακριτικά γνωρίσματα (σήματα, εικόνες, λογότυπα κ.τ.λ.) που αντιπροσωπεύουν την CDL ή οποιοδήποτε τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο προστατεύονται από την νομοθεσία για τη Βιομηχανική Ιδιοκτησία και η χρησιμοποίηση τους στο δικτυακό τόπο με κανέναν τρόπο δεν αποτελεί ή μπορεί να ερμηνευτεί ως εκχώρηση τους ή παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης τους, με οποιαδήποτε μορφή.
 9. Η CDL έχει το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στο περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες του παρόντος δικτυακού τόπου καθώς και στους ανώτερους όρους χωρίς καμία προειδοποίηση.
 10. Με τη χρησιμοποίηση του δικτυακού τόπου www.wedstar.gr της εταιρείας CDL, αποδέχεστε τους ανώτερους όρους, ρητά και ανεπιφύλακτα.
Φόρμα ενδιαφέροντος
Λόγος επικοινωνίας
(E-mail)
 
 
 
 

Για το γάμο RSS


ΓΑΜΟΣ

,

Γάμος

,

γαμου

,
gamow
,

gamos

,

gamoi gia olous

,
βάπτιση
,

ΒΑΠΤΙΣΗ

,

wedding

, τα παντα για τους γαμους