wedstar, weding , gamos , γαμος , νύφηΚεντρική σελίδα - Γάμος | Νύφη & Γαμπρός
Γάμος | Νύφη & Γαμπρός
O γαμπρός και η νύφη αποτελούν τους κύριους πρωταγωνιστές ενός γαμήλιου σκηνικού, γι’ αυτό και η μεγαλύτερη προσοχή επικεντρώνεται εκείνη την ημέρα στην ενδυματολογική εμφάνιση. Τόσο το νυφικό όσο και το κοστούμι πρέπει να είναι άψογα, να ταιριάζουν στα πρόσωπα και να τους τονίζουν τόσο σωματικά όσο και σαν προσωπικότητες.
Όσον αφορά την εσωτερική εμφάνιση, πρέπει να συνδυάζει την άνεση άλλα και την πρόκληση. Οι μελλόνυμφοι αφού αφιερώσουν μια βραδιά σε αυτούς καθένας χωριστά, θα πρέπει να έχουν φροντίσει να είναι πιο λαμπεροί από ποτέ για να μαγέψουν τους πάντες.
Wedding Planners - οργάνωση γάμου
Wedstar extras - βαπτιση , σπιτικο , νεο σπιτι , χαλια, δωρα, διακοσμητικα

Wedstar shopping, store , on line shop, e commerce
Vardakis Collection 004
  Γαμος, γάμος, online shop
Μπομπονιέρα φάκελος, από λευκό τούλι, δεμένο με ιδιαίτερες πορτοκαλί και πράσινες κορδέλες.
περισσότερα
    EUR 1.80
  
Γάμος Νυφικά - Κάθε κοπέλα ονειρεύεται την ημέρα του γάμου της από πολύ μικρή ηλικία και θέλει εκείνη την μέρα να φαντάζει τέλεια, κάτι σαν πριγκίπισσα ή βασίλισσα. Η πρωταγωνίστρια του γεγονότος αναζητά το νυφικό της μήνες πριν, ανάλογα με το προσωπικό της γούστο και τις σωματικές τις ιδιαιτερότητες.
Το νυφικό αποτελεί αναπόσπαστα το πιο πολυσυζητημένο ένδυμα  ενός γάμου και για το λόγο αυτό όλες οι μέλλουσες νύφες προσπαθούν να επιλέξουν το καλύτερο, πιο άνετο και κομψό  μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και υφάσματα. 
Αναμφισβήτητα, το νυφικό θα κλέψει τα βλέμματα όλων και θα εντυπωσιάσει το μέλλοντα σύζυγο, γι’ αυτό,  τα atelier νυφικών προσπαθούν πάντα σε συνδυασμό με τις επιθυμίες της κοπέλας να προτείνουν ή ακόμα και να ράψουν εξολοκλήρου το ένδυμα εκείνο που θα την κάνει να λάμπει από ευτυχία. Γάμος Κοστούμια - Ο συμπρωταγωνιστής του γαμήλιου σκηνικού είναι φυσικά ο γαμπρός.
Όσο λαμπερή είναι η νύφη άλλο τόσο κομψός και εντυπωσιακός θα πρέπει να είναι και ο γαμπρός που θα σταθεί στο πλάι της.
Επιλέγοντας το τέλειο κοστούμι, την πιο κομψή γραβάτα ή παπιγιόν και μια σειρά από υπέροχα αξεσουάρ θα κερδίσει και εκείνος με την σειρά του τις εντυπώσεις χωρίς να αλλάξει το στυλ του.
Το χρώμα του γαμπριάτικου κουστουμιού εξαρτάται στις ημέρες μας κυρίως από τα προσωπικά γούστα του καθενός. Ο μέλλοντας γαμπρός μπορεί να επιλέξει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφασμάτων ανάλογα με την εποχή και την ώρα της τελετής και πάντα σύμφωνα με τις συμβουλές και τις υποδείξεις των ειδικών.
Γάμος  Υποδήματα - Τα βήματα που θα οδηγήσουν το ζευγάρι στην εκκλησιά πρέπει να αποτυπωθούν εξίσου εντυπωσιακά με τη γενικότερη ενδυματολογική τους εμφάνιση.
Η επιλογή του σχεδίου για τα υποδήματα του ζευγαριού εξαρτάται από το κουστούμι και το νυφικό αντίστοιχα. Γαμος Bachelor Party -

Για το γάμο RSS


ΓΑΜΟΣ

,

Γάμος

,

γαμου

,
gamow
,

gamos

,

gamoi gia olous

,
βάπτιση
,

ΒΑΠΤΙΣΗ

,

wedding

, τα παντα για τους γαμους